Assaig a cop de tweet

Assaig 3de9f XdR

Les xarxes socials inunden les nostres vides d’informació constantment, en l’àmbit casteller també. Ja no tant amb les consignes de les colles o amb els resultats a plaça, sinó amb el que fan als assaigs.

No són totes les colles, però algunes no dubten en publicar com van les proves de castells futuribles. Algunes agrupacions guarden com a secret les seves intencions i d’altres pregonen els seus objectius amb orgull i com a reclam.

Els Xiquets de Reus van col·locar sisens a una prova de 3de9 amb folre ahir divendres. Els reusencs van fer-ho extensiu per twitter. Els Castellers de Sants van fer proves de pilar de 8 amb folre i manilles i a través del facebook d’un dels seus components es va poder conèixer a l’instant. Els Castellers de Barcelona van fer proves d’un inèdit 7de8 amb l’agulla, la imatge va circular ràpidament per les xarxes socials.

Moltes colles utilitzen el 2.0 per informar a la seva parròquia i a la resta del món casteller. Un món casteller virtual que no deixar de ser una realitat a temps real.

Assaig Pde8fm CdStsAssaig 7de8a CdBcn

 

CARLES ESTEVE

Foto 1: Twitter oficial dels Xiquets de Reus

Foto 2: Assaig 3de9f dels Xiquets de Reus (@xiquets)

Foto 3: Assaig 7de8a dels Castellers de Barcelona (@pepribes)

Foto 4. Assaig Pde8fm dels Castellers de Sants (Marc Serrat)