La Colla Vella vol fer el 3de10fm a casa

La Colla Vella dels Xiquets de Valls està fent campanya per portar el 3de10 amb folre i manilles a Santa Úrsula. A través de les xarxes socials s’està fent promoció de l’objectiu #3XL10 que els ha de permetre enfrontar-se, a la plaça del Blat, el més alt de tots els castells assolits.

i3de10fm Colla VellaLa Colla Vella ja va intentar el 3de10fm a Valls l’any 2000, va ser dies després de coronar-lo per primer, i únic cop, al Concurs de Tarragona. En total, tenen dos intents en el seu historial i volen tornar-hi en l’any en que tenen millor les manilles i han rejovenit el tronc. En concret, aquest any fet set castells amb folre i manilles, a més de deu 3de9 amb folre descarregats. Un registres que conviden a ser valents.

Cartell #3XL10La campanya engegada convida castellers i simpatitzants a participar dels tres assaigs especials de cara al castell de 10. Un dels cartells reprodueix el 3de10fm carregat a l’antiga plaça de braus i amb el lema Tens una cita amb la història!.

Assaigs especials previstos:

– Diumenge 29 de setembre a les 11 hores a la plaça de l’Oli assaig obert a la ciutat amb vermut per tothom a l’acabar.

– Divendres 11 d’octubre a les 22.30 hores al local de la Colla Vella

– Dissabte 19 d’octubre a les 19 hores amb sopar i música a l’acabar l’assaig.

Ja han fet diverses proves a l’assaig, alguna fins a quints, i l’objectiu seria poder posar sisens com a l’any 2000, però sobretot procurar que funcioni l’encaix del peu amb el castell. El repte és majúscul i no serà l’únic. Els rosats es plantegen una diada de Santa Úrsula de màxims, amb una actuació completa de gamma extra. Si les proves donen el seu fruit serà el tercer cop que portin a plaça el castell de 10:

22/10/2000 DIADA DE SANTA ÚRSULA, VALLS

Colla Vella dels Xiquets de Valls TRES DE DEU AMB FOLRE I MANILLES Intent
CINC DE NOU AMB FOLRE Carregat
TRES DE NOU AMB FOLRE Descarregat

08/10/2000 18è Concurs de Castells, TARRAGONA

Colla Vella dels Xiquets de Valls CINC DE NOU AMB FOLRE Descarregat
TRES DE DEU AMB FOLRE I MANILLES Carregat
DOS / TORRE DE VUIT SENSE FOLRE Intent
DOS / TORRE DE NOU AMB FOLRE I MANILLES Descarregat

CARLES ESTEVE

Imatge 1: detall del 3de10fm carregat al Concurs del 2000

Imatge 2: Foto i3de10fm a la plaça del Blat

Imatge 3: Cartell de la campanya amb el 3de10fm (c) al Concurs del 2000.

Dades BDCJ