Preparats per fer el gran salt

Els Castellers de Sabadell han estat a punt de coronar el 3de9 amb folre en la diada de la seva Festa Major. Els ha faltat un xic de convenciment i rapidesa; el castell el tenen. Han atacat per primer cop un castell de 9 i, tot i no aconseguir-lo, han demostrat un gran assaig i que a la propera pot ser la bona.

i3de9f @saballuts

Al marge del castell estrella del dia tenien una programa de màxims que els pot situar entre les colles de primera línia del país. Tenien previst en el programa el 5de8 i el 2de8 amb folre. Un repertori de colla gran. Però al marge de resultats i possibles castells, cal destacar el treball de consolidació de la colla. No tan sols a base de resultats es creix en el món casteller.

Els saballuts han fet una bona campanya a la ciutat, desenes de sabadellencs s’ha presentat a la plaça de Sant Roc amb la samarreta verda.

samarretes

El consistori en ple ha presenciat la diada des del balcó amb la samarreta saballuda. Membres dels Castellers han repartit entre el públic articles de marxandatge (ventalls) i flyers amb informació de la colla.

marxandatge

Fins i tot el dispositiu per als mitjans de comunicació i el transport  sanitari ha estat a la dimensió de les millors diades, amb una tarima per als mitjans gràfics, ràdio i televisió.

sanitaris

Darrere l’ajuntament, hi havia un desplegament envejable d’ambulàncies que feia preveure que, tot i les incidències produïdes, la jornada no s’aturaria per aquest motiu.

Tot i que el resultat casteller no ha estat l’esperat, els Castellers de Sabadell han demostrat estar preparats per a fer el salt. Tindran diferents oportunitats aquesta mateixa temporada, a casa o bé a fora, però de ben segur aquest any. Poden ser la propera colla gran, colla de 9. Com a entitat ja ho són.

CARLES ESTEVE

Articles relacionats:

Sabadell de nou