Sant Cugat segueix sumant

4de8 CStCEls Castellers de Sant Cugat s’estan confirmant com una de les colles destacades en la gamma de 8. La temporada passada van assolir el segon lloc a la jornada del dissabte del Concurs de Tarragona. En les darreres tres temporades s’han apuntat els castells de 8, sumant un repte nou cada temporada.

L’any 2011 van assolir el 4de8, en van completar quatre, castell que havien carregat en una sola ocasió a l’any 2007. El 2012, van explotar amb uns grans resultats: van descarregar dos 2de8 amb folre i en van coronar un altre, a més van carregar el primer 3de8. L’èxit els va arribar el 5 d’octubre quan van fer la tripleta de 8, amb el 3de8 coronat, a la Tarraco Arena Plaça.

3de8 CStCAquesta temporada els gausacss estan també a un gran nivell. amb una projecció millor que la de la temporada passada. A Valldoreix, el passat 15 de setembre, van completar la seva primera clàssica de 8. Van aconseguir descarregar per primer cop el 3de8 i, a més, van demostrar tenir consolidats els altres dos castells. Ja porten cinquanta 2de7 en el seu historial, els darrers 39 consecutivament. També porten quinze 4de8 descarregats, tots des que el van recuperar el 2011.

El sostre dels de Sant Cugat està en el 2de8 amb folre i el 3de8. Enguany, han provat la torre folrada en una ocasió, sense sort, a la seva Festa Major.

El 3de8 el van assolir per primer cop ara farà un any; el van coronar al segon intent al Concurs. També van fer dos intents desmuntats a la seva Diada de l’any passat. Aquest any, el van desmuntar q la Festa Major i, finalment, el van descarregar a Valldoreix fa dues setmanes.

Ara els queda temporada per davant, per revalidar la clàssica i afegir-hi el 2de8 amb folre. Cornellà, Salt, Tarragona, Vilafranca i Centelles són places que han de visitar i, per últim, tindran la Diada de la Colla a casa. Oportunitats per seguir creixent i consolidant.

 CARLES ESTEVE

Foto 1: Detall del peu del 3de8

Foto 2: 4de8 a Valldoreix, el quinze descarregat consecutivament

Foto 3: 3de8 descarregat a Valldoreix

Articles relacionats:

Les noves colles emergents