800 nens de Valls expressaran el seu somni casteller

Els nens i nenes de Valls explicaran dissabte vinent a través d’un gran mural instal·lat a la plaça del Pati el seu somni casteller. La Fira Castells, que es podrà visitar en el marc del III Fòrum Casteller de Valls, per Santa Úrsula, exhibirà un gran mural on els més menuts hi penjaran els seus somnis en forma de dibuixos, frases, escrits, manualitats i altres expressions plàstiques i artístiques.

A la iniciativa hi participen activament les escoles Eladi Homs, Baltasar Segú, Mare de Déu de la Candela, Eugeni d’Ors, Col·legi Cor de Maria, Enxaneta, Claret, Mare de Déu del Lledó, l’institut Jaume Huguet, Narcís Oller i l’escola d’Adults.400 x 150 pixels[1] copia

Des de fa setmanes, més de 800 nens i nenes de primària i secundària han estat treballant diferents idees per expressar el seu somni casteller. Els mestres i professors ho han desenvolupant tant en les àrees de plàstica com de llengua. Aquests “somnis” en forma de dibuix, escrit, lema o manualitats s’afegiran a un gran mural que es podrà visitar els tres dies que estarà oberta la Fira Castells, a la plaça del Pati de Valls. Posteriorment, una selecció d’aquests treballs es podrà consultar al web de la Revista Castells (www.revistacastells.cat), organitzadora de la Fira.

El mural es presentarà just després de la inauguració de la Fira, divendres a les 18.30 hores, i estarà obert els tres dies perquè tots els nens que vulguin hi puguin penjar també els seus somnis. Puntualment, en el recinte de la Fira, es donarà lectura dels ‘somnis’ que els participants pengin al mur: dissabte a les 13 i a les 19.30 hores, i diumenge a les 12.30 i les 19.30 hores.

Aquesta és la tercera edició de la Fira Castells, que se celebra en el marc del Fòrum Casteller de les fires de Santa Úrsula. La Fira s’inaugurarà divendres 25 d’octubre i es clausurarà diumenge 27. La Fira d’enguany manté els 20 estands que ja va assolir l’any passat, en els quals s’hi podran trobar totes les novetats en producte i marxandatge casteller. Objectes i creacions, roba, llibres, música i dvd, gastronomia i jocs conformen el gruix de l’oferta d’aquest anys. Especial atenció també a les novetats en marxandatge produïdes per les pròpies colles castelleres. A la Fira hi participen empreses, entitats i institucions relacionades amb el món casteller o que comercialitzen productes castellers.

La Fira Castells es consolida a la Plaça del Pati de Valls, on també s’hi faran presentacions i jocs infantils de participació durant tot el cap de setmana. L’edició d’enguany també inclourà projeccions d’actuacions castelleres destacades i històriques, i prestarà una especial atenció al món 2.0 amb crides a la participació a través de les xarxes socials, coordinada per la Revista Castells organitzadora de la Fira.

La Fira s’obrirà al públic divendres 25 d’octubre a les 17.30, i es clourà diumenge 27 a les 20 hores.

8 comments

  1. Pingback: c3j8vb5w4dxctv36cxct5x4wd

  2. Pingback: c3t5w4jjjjno4otwctrwc49n5

  3. I simply want to mention I am new to weblog and absolutely savored this blog site. Likely I’m likely to bookmark your website . You surely have really good writings. Appreciate it for sharing with us your webpage.

  4. This is a wonderful write-up and also I am glad that I discovered your site. I have actually been seeking info on this topic for the last few days and also was happily shocked to discover it on your site. I hope to be back over the next couple of months to see if you have any kind of various other items of info that can assist me.

  5. Great – I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *