El cartell de Sant Fèlix és a la cuina

Jove de Tarragona o Minyons de Terrassa? El cartell de la diada castellera de Sant Fèlix es podria conèixer en el propers dies. A hores d’ara s’estan tancant les negociacions amb les colles implicades. Els administradors de la Festa Major de Vilafranca 2014 han parlat amb quatre colles: Colla Vella, Colla Joves, Jove de Tarragona i Minyons de Terrassa. Tres d’aquestes quatre acompanyaran als Castellers de Vilafranca el dia 30 d’agost. Està descartada una diada amb cinc colles, de fet el pressupost de la cita és el mateix de l’any passat. Els administradors han ofert la mateixa quantitat a les colles, al voltant de 9.000 euros a cadascuna, i esperen resposta de les seves condicions. En cas que totes responguin en positiu, els administradors hauran de descartar una colla.

3958 copiaEls administradors són conscients de l’interès per saber el cartell definitiu, però el procés de negociació encara està obert i la data de l’anunci no és tan sols qüestió seva. El quintet gestror treballa incansablement en l’organització i en trobar el finançament del conjunt de la Festa Major de Vilafranca. Els castells són una part molt important de la festa però no l’única i els cinc vilafranquins escollits han d’administrar també el seu temps i decisions. Aquesta setmana per exemple s’ha presentat el pregoner, Eloi Martí, en un acte públic molt esperat. La setmana passada va ser torn de l’artista que farà l’estampa del sant patró. A Vilafranca, la Festa Major dura tot l’any i el cartell de Sant Fèlix també és cuina a foc lent. El desenllaç es preveu imminent, en una setmana com a molt.

Amb tot, les colles consideren aquest retard en la decisió d’anunciar les tres formacions que compartiran plaça amb els verds com excessiva i il·lògica. A hores d’ara, tots els calendaris estan tancats i no s’entén que la que es projecta com a principal diada castellera encara estigui oberta. Això condiciona els calendaris de les colles implicades. Minyons ha fet pública la seva temporada deixant un espai en blanc al cap de setmana del 30 d’agost, igual que la Jove de Tarragona. La Joves de Valls, en canvi, encara no ha anunciat el seu calendari.

El retard en la decisió dels administradors afecta, a més, el programa d’altres festes majors, com Sitges i Torredembarra, que estan a l’espera de conèixer el cartell de Sant Fèlix per a tancar les seves respectives actuacions, ja que hi compten amb algunes de les colles implicades.

Foto: Detall d’un 5de8 de la Colla Vella al Sant Fèlix del 2007

Articles relacionats:

Sant Fèlix encara no té cartell

Calendaris adaptats al Concurs

Quines colles Vilafranca?

Els protagonistes ‘habituals’ de Sant Fèlix

10 comments

  1. Pingback: c3j8vb5w4dxctv36cxct5x4wd

  2. Pingback: cccmgev6tge56bye5c6vge6

  3. Pingback: c3t5w4jjjjno4otwctrwc49n5

  4. 高能聚焦量超聲波( HIFU )以物理性聚焦集中成一點, 快速穿透皮膚真皮及脂肪層面直達面部表淺肌肉腱膜系統( SMAS )層令其組織細胞分子高速磨擦 , 瞬間升溫至60 -70 度,令整個表淺肌肉腱膜系統( SMAS )受熱收縮,形成熱固化區域, 令結綈組織同時拉緊,達到拉皮防皺及美容效果。SMAZ聚焦超聲波提供了最有效的HIFU能量收緊皮膚及刺激胶原蛋白新生,提升彈性,恢復更緊緻的皮膚和更年輕的美貌。

  5. 9合1升級保護,提升全面防護!!! 相比之前四合一的疫苗只能預防四種hpv病毒,70的相關癌症。 九合一可以預防9種hpv病毒,可預防高達90以上的子宮頸癌、外陰癌、陰道癌和肛門癌及癌前病變等。 HPV9合1子宮頸癌疫苗 Gardasil 功效 100 預防高危致癌的 HPV 16、18、31、33、45、52 及 58 型號 (可減低 90 患子宮頸癌、、90-95 肛門癌、85-90 外陰癌、80-85 陰道癌及相關癌前病變的風險) 100 減低引致生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 的 HPV 6、11 型的感染 (可減低超過 90 患生殖器官濕疣的風險) 男性方面,能減低患上肛門癌、生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 及傳播 HPV 病毒的風險 注射位置紅腫及痛、輕微發燒和頭痛,至今未有嚴重副作用記錄

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *