800 escolars de Valls dibuixaran els valors castellers

Fira5Les nenes i els nens de 2n, 4t i 6è de set escoles de Valls participaran en la Mostra de dibuix escolar que acull la Fira Castells, dins els actes del IV Fòrum Casteller, que se celebra amb motiu de Santa Úrsula. La Fira Castells plasmarà en un gran mural la visió que tenen els escolars de Valls sobre els valors del fet casteller. En total, hi prendran part set escoles de Valls: Col·legi Claret, Col·legi Cor de Maria, Col·legi Lledó, Escola Baltasar Segú, Escola Enxaneta, Escola Eugeni d’Ors i Escola Mare de Déu de la Candela.

Des de fa setmanes, uns 800 nens i nenes del cicle infantil i de primària han estat treballant els diferents valors del món casteller: força, equilibri, valor i seny. El resultat es podrà gaudir en un gran mural instal·lat a l’espai del Pati, durant la Fira Castells.

Aquesta és la quarta edició de la Fira Castells, que se celebra en el marc del Fòrum Casteller de la Fira de Santa Úrsula i que enguany passa de tres a sis dies del dimarts 21 al diumenge 26 d’octubre i desplega un total de 140 activitats. L’apartat expositiu de la Fira Castells s’inaugurarà divendres 24 d’octubre a la tarda i es clausurarà diumenge 26. La Fira d’enguany manté els 21 estands de les darreres edicions, i en ells s’hi podran trobar totes les novetats en producte i marxandatge casteller. Objectes i creacions, roba, calçat, llibres i jocs conformen el gruix de l’oferta d’aquest any. També hi haurà degustació de vi, cava i cervesa. A la Fira hi participen empreses, entitats i institucions relacionades amb el món casteller o que comercialitzen productes castellers.

La Fira Castells manté el seu emplaçament al cèntric espai del Pati de Valls, on també s’hi faran presentacions i jocs infantils de participació durant tot el cap de setmana.

La Fira s’obrirà al públic divendres 24 d’octubre a les 17.30, i es clourà diumenge 26 a les 20h.

Foto: Mural amb les creaciones dels nens i nenes de Valls a la Fira del 2013

Articles relacionats:

140 activitats ompliran el Fòrum Casteller