68 imatges competeixen per ser la foto de la temporada

12El concurs de fotografia castellera per votació popular entra en la recta final. Dijous vinent és el darrer dia per a presentar propostes i votar. Fins al moment, s’han rebut 68 concursants, que opten per al primer i segon premi, que guanyaran 300 i 200 euros respectivament. El concurs està patrocinat per Repsol i es realitza a través de la pàgina de Facebook de la Revista Castells: facebook.com/RevistaCastells.

3Les primers posicions entre les fotos més votades estan força igualades. La de Vinyet Solé és, fins el moment, la imatge més votada, seguida per les presentades per Carolina Durán, Eloisa Ruiz, Lins Griñó i Neus Brinquis. Entre les totes les imatges presentades hi ha motius molt diversos, si bé predominen les fotografies que mostren un component sentimental i d’identificació amb els castells i la colla. La canalla també és protagonista rellevant. De fet, les tres imatges més votades fins al moment tenen als més petits com a protagonistes.

La de votació popular és una de les dues modalitats del concurs de fotografia convocat per la Revista Castells i patrocinat per Repsol. L’altra modalitat és l’adreçada als professionals, i en la qual hi ha 24 concursants. Els premis de les dues categories es lliuraran a la Nit de Castells 2015, que se celebrarà el 31 de gener a Valls, convocada per la Revista Castells i l’Ajuntament de Valls. A més d’aquests dos premis, a la Nit es concediran aquests altres: Premi a la Trajectòria, Premi a una Iniciativa social a favor del moment casteller, Premi Ambaixador Castells, Premi a la Colla de la temporada (que no faci castells de gamma extra), Premi la Plaça de la temporada, Premi Moment casteller de l’any, Premi L’aleta (a un projecte vinculat a la canalla) i Premis Baròmetre Casteller.

Participa-hi!

Foto 1: de Vinyet Solé

Foto 2: de Carolina Durán

Foto 3: d’Eloisa Ruiz

Articles relacionats:

El premi de fotografia escull les millors imatges del 2014

Bases i premis convocats a la Nit de Castells