La canalla protagonitza el concurs de fotografia

2La canalla ha estat la gran protagonista del concurs de fotografia castellera organitzat per la Revista Castells i patrocinat per Repsol. Les dues imatges més votades han tingut com a protagonistes als més petits i altres de les fotografies que han obtingut més vots també han tingut aquesta orientació.

La imatge que ha recollit més vots és de Carolina Durán (un total de 503) i mostra un component de la canalla dels Matossers de Molins de Rei, darrere del braç d’un altre dels petits que porta escrit el nom de la colla al braç. La fotografia va aconseguir situar-se en primer lloc en els últims dies i superar la que, fins el moment, era la més votada i que finalment ha estat la segona classificada: la de Vinyet Solé (412 vots), que recull dos nens dels Castellers de Barcelona en una mirada de complicitat abans de pujar als castells.

La tercera fotografia més votada, d’Eloisa Ruiz (355 vots), també tenia com a protagonistes el pom de dalt dels Castellers de Vilafranca, mentre que la quarta (de Lins Griñó, amb 305 vots) mostrava un detall del folre dels Xiquets de Tarragona i la cinquena (de Neus Brinquis, amb 187 vots) recollia la Jove de Tarragona després d’haver caigut del 3de9 amb folre i agulla al Concurs.

La de votació popular és una de les dues modalitats del concurs de fotografia convocat per la Revista Castells i patrocinat per Repsol. L’altra modalitat és l’adreçada als professionals, i en la qual hi ha 24 concursants. Els premis de les dues categories es lliuraran a la Nit de Castells 2015, que se celebrarà el 31 de gener a Valls, convocada per la Revista Castells i l’Ajuntament de Valls. A més d’aquests dos premis, a la Nit es concediran aquests altres: Premi a la Trajectòria, Premi a una Iniciativa social a favor del moment casteller, Premi Ambaixador Castells, Premi a la Colla de la temporada (que no faci castells de gamma extra), Premi la Plaça de la temporada, Premi Moment casteller de l’any, Premi L’aleta (a un projecte vinculat a la canalla) i Premis Baròmetre Casteller.

Foto: Guanyadora del concurs. Autora: Carolina Durán

Articles relacionats:

68 imatges competeixen per ser la foto de la temporada2