L’Anuari 2015 ja és al carrer

PortadaAnuariL’Anuari Castells ja és als quioscos i disponible en edició digital. La Revista Castells edita el segon número d’aquest anuari, que constitueix una guia per a la campanya tot just iniciada, però sobretot, una completa publicació amb reportatges, entrevistes, dades, reflexions i història del món casteller.

L’Anuari Castells té 100 pàgines dedicades íntegrament als castells i en les quals repassa alguns dels temes més rellevants de la castellística actual. Hi conté un ampli resum del 2014, amb tots els castells fets per totes les colles, apunts sobre les construccions més destacades i un repàs als 12 grans moments de l’any. L’Anuari també analitza el triomf de la cultura d’assaig, exposa l’estat de les colles grans, l’evolució de les formacions que accedeixen a la torre de 8 amb folre, el gran moment del pilar, les colles que hi ha a l’estranger o les formacions universitàries, així com la repercussió que tenen sobre el món casteller actual. Entre els articles també hi ha una conversa entre un excap de colla i el cap de colla actual dels Xiquets de Tarragona: Jordi Andreu i Roger Peiró i una entrevista als dos germans Castellví, on repassa la trajectòria dels Capgrossos de Mataró. L’Anuari també inclou pàgines amb dades molt rellevants, com les 30 millors actuacions de la història en diferents formats (amb tot descarregat, amb aletes, incloent el pilar o sense), així com la completa bibliografia castellera. La portada està protagonitzada per components dels pilars de les nou colles de gamma extra. la imatge es va realitzar el gener passat a l’esplanada on s’està aixecant el Museu Casteller.

L’Anuari correspon al número 47 de l’edició en paper de la Revista Castells. Els 45 primers números van ser els editats per la Revista entre l’abril de 2004 i octubre de 2012 en format de paper. El número 46 va ser l’Anuari de 2014. El preu de l’Anuari Castells és 5 euros en edició de paper) i 3,99€ en la versió digital, que conté la mateixa informació i disseny que la de paper.

Consulta el sumari i els punts de venda

Compra l’edició digital de l’Anuari Castells 2015

Compra l’edició digital de l’Anuari Castells 2014