El Baròmetre Casteller obre aplicació

La nova aplicació per a telèfons mòbils i tabletes del Baròmetre Casteller ja es troba disponible de forma gratuïta a la botigues virtuals Google Play Store per a dispositius Android i App Store per a sistema IOS dels mòbils iPhone.

2015-12-17 15.57.58L’aplicació permet consultar en línia el Baròmetre Casteller, l’índex que recopila els tres millors castells i pilar de cada colla. En aquest apartat també es pot consultar les anteriors temporades i el millor castell de cada colla entre el 2012 i el 2015.

A més, el dispositiu inclou altres paràmetres de consulta. A Grans Castells es pot consultar tota la informació sobre els millors castells: la seva cronologia, l’estadística per colles i per places. Al Top 100 es llisten les 100 actuacions més completes de l’Era moderna, permetent filtrar per colles. A Millor Dia es recull la millor diada de fins a 85 colles, comptant tres castells i pilar, indicant la data i lloc de realització de la seva actuació més completa. A Premi Baròmetre es recopilen les colles que han rebut o rebran el trofeu que atorga el Baròmetre Casteller i que són lliurats a la Nit de Castells.

L’aplicació també ofereix un servei d‘Avisos, d’alertes, amb la que els usuaris rebran notificacions directament al seu dispositiu de l’actualitat castellera (per exemple: les estrenes de cada colla durant la temporada). Des de l’aplicació es poden consultar aquests avisos en tot moment.

L’ App és una extensió del portal barometrecasteller.cat. L’impulsor és el cronista casteller Carles Esteve i ha estat desenvolupada tecnològicament per l’empresa catalana Imobils. La seva presentació oficial es realitzarà durant el mes de gener coincidint amb la Nit de Castells.

JORDINA ARMILLA

Articles relacionats:

La Nit de Castells celebra 10 anys lliurant 10 premis