Els vídeos de la Nit de Castells, al nou Canal YouTube

_FMP0623La Revista Castells ha estrenat canal de YouTube amb els quatre vídeos que es van projectar a la darrera Nit de Castells per anunciar alguns dels premis lliurats. Es tracta dels premis a la Trajectòria (que va rebre Helena Llagostera), al Moment casteller de l’any (el 4de10 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa), la Plaça de la temporada (a la plaça de la Vila de Vilafranca per haver vist en un mateix any descarregar el 3de10fm, el 4de9sf i el 2de8sf) i L’aleta a una iniciativa relacionada amb la canalla (a l’empresa NZI pel desenvolupament del casc de la canalla).

Les peces van ser produïdes per TAC12 i la Xarxa de TV, gràcies a l’acord amb la Revista Castells, que va permetre la participació d’aquesta cadena en la realització de la Nit de Castells i l’emissió en directe de la gala de lliurament de premis, celebrada al Centre Cultural de Valls el passat 30 de gener. La Nit de Castells va concedir deu premis diferents, atorgats per diferents jurats: els cronistes castellers, les colles de gamma extra, el consell assessor de la Revista Castells, la Coordinadora de Colles Castelleres i el Baròmetre Casteller, a més de la pròpia Revista.

La Nit de Castells va celebrar enguany la seva desena edició i va registrar un notable salt en la seva difusió, de la mà de la retransmissió en directe a través d’una vintena de televisions de proximitat, així com per internet. La gala es pot veure sencera a través del web de TAC12.

Vídeo del Premi a la Trajectòria: Helena Llagostera

Vídeo al Moment casteller l’any: 4de10fm dels Minyons de Terrassa

Vídeo de la Plaça de la temporada: la Plaça de la Vila de Vilafranca

Vídeo L’aleta: a NZI pel casc de la canalla

Pots veure la gala sencera al web de TAC 12

Foto 1: Xavi Pinsach, dels Minyons de Terrassa, vienet en directe el vídeo del Moment casteller de l’any, a la passada Nit de Castells

Articles relacionats:

Llagostera, el 4de10fm, els Nens i Romeva, protagonistes de la Nit