El Pati de Valls acollirà la Fira Castells per Santa Úrsula

Fira15Empreses, institucions, tallers, jocs infantils i presentació de novetats castelleres ompliran la Plaça del Pati de Valls, en la sisena edició consecutiva de la Fira Castells. La Fira s’emmarca en el Fòrum Casteller, que durant tota la setmana convocarà activitats diverses i transversals entorn la diada de Santa Úrsula com el Simposi Casteller, activitats per a les escoles o propostes gastronòmiques, a més de la Fira.

La Fira Castells està organitzada per la Revista Castells sota la iniciativa de l’Ajuntament de Valls, i hi participen les dues colles vallenques, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, així com empreses, entitats i institucions que ofereixen productes i serveis relacionats amb els castells. En total, la Fira acull una vintena d’estands, que en tots els casos organitzen activitats específiques vinculades als productes que exposen i posen a la venda. L’organització posa un accent especial en els públics familiars i castellers.

La Fira serveix per presentar les novetats en roba, marxandatge, produccions audiovisuals i musicals, gastronomia, llibres i jocs. Els últims anys, el món del vi i el cava, així com la tecnologia aplicada als telèfons mòbils i tauletes, hi ha tingut un bon protagonisme. A més, la Fira és el referent per consultar i adquirir productes sovint descatalogats o difícils de trobar la resta de l’any als comerços convencionals. La Fira obrirà les portes divendres 21 d’octubre a mitja tarda, i es clourà diumenge 23, al vespre. El termini de sol·licituds d’estands ha començat i finalitza el 22 de juliol.

Foto: Imatge de la darrera edioció de la Fira Castells

Articles relacionats:

6.000 persones visiten la Fira Castells

La Fira Castells obre portes

Tallers, jocs i activitats ompliran la Fira Castells

La més completa mostra de productes castellers