“El canvi generacional explica l’èxit dels Nens”

Va viure l’etapa gloriosa de finals dels 60 i començament dels 70, va patir amb la devallada i la crisi de finals dels 80 i començament dels 90 i en gaudeix ara com un nen amb el moment actual. Valentí Ferrer és un dels castellers actuals amb més recorregut i experiències viscudes al llarg dels més de 50 anys als Nens del Vendrell.

Valentí Ferrer els ha vist de tots colors: moments històrics i esplèndids i altres realment difícils. La seva experiència i capacitat de visió li permet tenir la perspectiva suficient per analitzar les causes que han motivat els Nens a protagonitzar un salt espectacular on estan vivint castells de primer ordre i nivell. Parlem amb ell al quart capítol de ‘Gent de Plaça’:

Pitu Masdevall: “Ara, a la Zona No Tradicional és més fàcil fer castells”

Joan Sala: “Els Xiquets podem fer tot el que ens proposem”

Xavi Pons: “Abans assajàvem, ara entrenem”

Gent de Plaça: tràiler de presentació