“Cal treballar paral·lelament la part tècnica i la part social”

Els Castellers de Terrassa han tornat a treure el cap. L’any passat es van fer amb el 3de8 i enguany passegen una torre de 7 que els ha obert les portes a la de 8 folrada, que van carregar al Concurs. Els castells de 8 tornen a ser blau turquesa i la segona colla de la ciutat demostra, amb cada cop més solidesa, unes maneres de colla amb ambició i capacitat.

Carles Bistué és un dels rostres emblemàtics dels Castellers de Terrassa. És l’actual president, ha estat cap de colla i és membre de l’entitat des del 1986, on encara defensa les seves construccions al tronc. Bistué parla de la colla, de com fer castells al costat d’un gegant, dels inicis, la història i la Terrassa castellera, la segona població en tenir dues colles de 9.

Capítols anteriors de Gent de Plaça:

Ferran Ventura: “La Jove ha estat un revulsiu per a altres colles”

Esther Oriol: “Hem sabut construir un calendari molt intel·ligent”

Carles Mata: “Com més rivalitat hi hagi, millors castells veurem”

Josep M. Pasqual, Pasqui: “Descarregar el 2de7 a l’assaig va ser la clau”

Valentí Ferrer: “El canvi generacional explica l’èxit dels Nens”

Pitu Masdevall: “Ara, a la Zona No Tradicional és més fàcil fer castells”

Joan Sala: “Els Xiquets podem fer tot el que ens proposem”

Xavi Pons: “Abans assajàvem, ara entrenem”

Gent de Plaça: tràiler de presentació