“Actuar al costat de grans colles és un estímul”

Ha estat una colla model, han escenificat el millor dels castells, han patit com mai ningú no ha fet i han tocat el cel amb la complicitat plena de tot el món casteller: els Capgrossos de Mataró han estat un punt de referència per seguir la trajectòria del món casteller en els últims vint anys i, al mateix temps, per entendre perquè els castells són capaços de moure muntanyes.

Una de les components més emblemàtiques dels de Maresme, Teresa Navarro, resumeix en aquesta entrevista els 20 anys d’història de la colla. Com van ser els inicis, perquè van aconseguir progressar d’una manera impecable, què va suposar l’accident del 2006 i què va representar ser la cinquena colla que firmava gamma extra. És a dir, la filosofia Capgrossos, un model a seguir. La Teresa Navarro ha estat presidenta i molt implicada amb la canalla. A més, és mare de castellers, entre els quals el Marc, que puja a l quart de la rengla del 5.

Capítols anteriors de Gent de Plaça:

Miquel de Haro: “Hem de fer autocrítica per a que la Joves torni a ser líder”

Carles Bistué: “Cal treballar paral·lelament la part tècnica i la social”

Ferran Ventura: “La Jove ha estat un revulsiu per a altres colles”

Esther Oriol: “Hem sabut construir un calendari molt intel·ligent”

Carles Mata: “Com més rivalitat hi hagi, millors castells veurem”

Josep M. Pasqual, Pasqui: “Descarregar el 2de7 a l’assaig va ser la clau”

Valentí Ferrer: “El canvi generacional explica l’èxit dels Nens”

Pitu Masdevall: “Ara, a la Zona No Tradicional és més fàcil fer castells”

Joan Sala: “Els Xiquets podem fer tot el que ens proposem”

Xavi Pons: “Abans assajàvem, ara entrenem”

Gent de Plaça: tràiler de presentació