“És més dificíl ser cap de colla d’una colla petita que d’una gran”

Badó Canyelles és l’exemple de la perseverança, la fe i la passió d’un casteller d’una colla petita. En els bons moments, en els dolents i en els pitjors, en Badó ha estat al peu del canó, implicat, il·lusionat i dedicat a la seva colla, els Nois de la Torre. Ha estat cap de colla i ha format part dels llocs de responsabilitat de la colla en diverses ocasions, però, més enllà de cap càrrec, Badó Canyelles és un testimoni viu de la trajectòria dels Nois i un exemple del que suposa estimar una colla.

Els Nois de la Torre formen part de la història dels castells. Per tradició (Torredembarra és una plaça històrica que ha viscut importants episodis), per condició (quan es van crear, el mapa casteller tenia una desena de colles) i per convicció (la colla ha sapigut superar els moments més difícils i dolorosos). Avui, mantenen la gamma mitjana de 7 i miren el futur amb la seguretat de qui porta impresa la història.