Els maduixots entren directament a Torredembarra

Quatre colles han sumat aquest cap de setmana a l’índex del Concurs: Marrecs, Tirallongues, Castellers de Berga i Castellers de l’Alt Maresme. Els de Manresa i els maduixots, a més, escalen posicions, sense efecte per als manresans i amb plaça directa a Torredembarra per als maresmencs.

Les colles per a la sessió de diumenge segueixen sent les mateixes i les 45 implicades per les tres sessions també. Els Marrecs de Salt (14) han tornat a sumar a la qualificació pel Concurs 2018 –per segona setmana consecutiva–. Els gironins es mantenen en la primera plaça de dissabte, però cada cop més a prop dels Nens del Vendrell (13), que tanquen el llistat per a diumenge. De la resta de colles classificades per a la sessió de dissabte tan sols han sumat els Tirallongues de Manresa(24). Els manresans, que no aniran al Concurs enguany, han passat per davant dels Castellers de Lleida (25).

En la sessió de Torredembarra s’han produït més moviments. Els Castellers de Berga (39) han sumat punts, però sense escalar cap posició. En canvi, sí que han avançat els Castellers de l’Alt Maresme (41), que han sumat i passat per davant de Matossers de Molins de Rei (42) i Castellers de Mollet(43). Els maresmencs ara tenen plaça directa i els de Mollet de rebot.

Índex provisional amb els canvis després de la darrera jornada:

Verd: colles que pugen. Vermell: colles que baixen. DG: diumenge. ds: dissabte. Td: Torredembarra. np: no participen. +: sumen punts

La colla 13a es classifica per diumenge per una renúncia. Les colles 31a i 32a es classifiquen per dissabte per dues renúncies. Les colles 43a i 44a es classifiquen per les dues renúncies. La colla 45a es classifica per Torredembarra si Xiquets del Serrallo no ocupen plaça directe per la TAP.

Foto: 3de7 dels maduixots, el passat cap de setmana a la Festa Major de Llagostera

Articles relacionats:

Plaça directa per als gausacs

Els de Figueres entren a la TAP

Bordegassos i Serrallo sumen

Poble Sec i Mollet fan mèrits a l’índex

La classificació per al Concurs ja es mou

Concurs sense xinesos

Els Tirallongues renuncien al Concurs

Els castells del Concurs: catàleg obert

Classificació oberta per al Concurs 2018

Serà tan diferent el Concurs?

Caure al Concurs farà més mal