El Museu Casteller com a eina de promoció de Valls

L’Ajuntament de Valls ha iniciat els tràmits per buscar l’empresa que s’encarregarà del disseny i la realització d’un pla de posicionament del Museu Casteller de Catalunya, amb la intenció de tenir-lo a punt abans de l’obertura de l’equipament, que es troba en la seva fase final d’execució, que consisteix en la producció dels diferents continguts que s’hi exposaran.

La convocatòria del concurs públic preveu una inversió de 235.000 euros per fer promoció del museu als sectors turístic, cultural i educatiu. Es tracta, en definitiva, de dissenyar les accions que han de servir per atreure visitants un cop Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya obri portes.

L’empresa que s’adjudiqui el contracte haurà de dissenyar el pla d’accions a curt termini “a través de mitjans comunicatius on i off line, així com a través de mitjans publicitaris, detallant-ne el cronograma i la distribució en les quatre llengües que està previst que utilitzi el museu: català, castellà, anglès i francès. També es demanen accions dirigides als agents turístics, d’altres dirigides a la ciutadania local, que remarquin de manera especial el caràcter del museu “com un equipament dinamitzador i regenerador del Barri Antic de la ciutat de Valls”.

Les bases del concurs públic convocat per triar l’empresa o empreses que facin aquesta feina exigeix a les companyies que es presentin experiència acreditada en projectes de posicionament, comunicació i comercialització de productes i serveis d’un equipament turístic o cultural, o d’algun museu, i que compti entre la seva plantilla amb persones que tinguin experiència en la matèria.

El termini de presentació de propostes s’ha establert fins al dia 14 de desembre.

Foto: Imatge virtual de la museografia

Articles relacionats:

L’empresa Croquis farà el contingut del Museu Casteller

L’últim pas per al Museu Casteller

Promoció internacional per al Museu Casteller

El Museu Casteller mostra el seu rostre

El Museu Casteller comença a prendre cos

El Museu de totes les colles