Els Minyons fan 40 anys

Els Minyons de Terrassa han renovat les seves juntes. En l’apartat tècnic han renovat la confiança a l’Arnau Boada que continua de cap de colla –després de compartir el càrrec l’any passat amb Xavier Jurado–. Els malves celebraran enguany els 40 anys de la colla i es veuen a Sant Fèlix.

Diumenge passat, els Minyons van escollir la tècnica per aquest curs. Arnau Boada va ser reelegit per liderar la colla amb 103 vots a favor, 33 en contra, cinc en blanc i un vot nul. L’acompanyarà Bru Vallhonrat com a sotscap de colla. La temporada passada havien optat pel binomi de caps de colla i enguany tornen a la forma tradicional d’un sol cap. Segons ha explicat el cap malva, Arnau Boada, pensa que totes les fórmules poden ser bones i que la qüestió és saber organitzar-se correctament per funcionar amb els rols que s’han marcat. Boada assumeix el rol de cap en solitari, després d’un any d’aprenentatge al capdavant de forma compartida.

De cara aquests curs, el cap augura que faran passos endavant i confien en la capacitat de la colla per créixer. Boada té molta confiança en l’equip tècnic que l’acompanya per assolir una millor campanya. L’any passat van quedar-se amb el pilar de 8 i la torre de 9 amb folre i manilles com a millors construccions.

Els Minyons de Terrassa celebraran enguany els 40 anys de la colla. El 14 de juliol, després de la seva Festa Major, celebraran una diada amb els seus padrins: Castellers de Barcelona i Bordegassos de Vilanova. Una cita que els fa especial il·lusió i que queda enmig de dues grans cites: Sant Pere a Terrassa i Les Santes de Mataró. Però, no serà l’única novetat en el calendari –que encara no han volgut desvetllar–. Sobre Sant Fèlix es mostren esperançats en ser convidats. El cap de colla ha dit sobre la cita del 30A que “ens hi veiem, hi hem anat moltíssims cops i cada any ens encanta anar-hi. Ara bé, com cada any, nosaltres no prenem la decisió, així que ja es veurà”.

JORDINA ARMILLA

Articles relacionats:

Els Xicots són diferents

El coixí dels matalassers

A Mataró toquen de peus a terra

La Jove no renuncia a res

El relleu il·lusionant dels Nens

Saba jove a Manresa

Dones que porten el pes

Barcelona tira de veterania

Cop de timó als Bordegassos

Lligant caps per al 2019