IniciCròniquesEsparreguera i Caldes avancen feina

Esparreguera i Caldes avancen feina

-

4de7 amb l’agulla dels Castellers d’Esparreguera

Ahir es van celebrar un parell d’actuacions castelleres. El Carnaval i l’hivern frena de moment l’activitat a la plaça. Tot i això hi ha colles que avancen fites i que van registrar resultats que l’any passat van tardar més a sortir. És el cas dels Castellers d’Esparreguera i dels Castellers de Caldes que van per feina.

Els Castellers d’Esparreguera van fer una molt bona Santa Eulàlia amb l’estrena de tres castells de 7. A la primera de canvi, els de la camisa bordeus, han signat el 4de7 amb l’agulla, que tant els va costar l’any passat. En van fer un de sol al juliol, tot i que van fer tres 5de7 com a sostre de la temporada. S’han posat a to, amb un resultat similar al d’anys enrere, amb l’estrena de Josep Cercuns com a nou cap de colla. Els anys 2016 i 2017 també van fer el 4de7 amb l’agulla en aquest premier de febrer. Els Castellers de Terrassa van signar la clàssica de 7 amb l’estrena del 4de7. Després del seu debut a la Mitja Marató de Terrassa ahir va ser la seva primera actuació completa de pretemporada. Els terrassencs van anar tranquils i van fer bàsics de 7 en aquesta ocasió, porten actuant en aquesta cita des del 2014, i hi havien plantat gamma mitjana de set. La campanya tot just comença i les colles encara estan de rodatge amb els primers assaigs.

A Riudellots també van fer diada ahir. Els Castellers de Caldes van fer el 3de7: el seu castell de 7 més matiner i sostre de la passada temporada dels escaldats. L’any passat no van estrenar els set pisos fins a finals de maig amb el 4de7 i el 3de7 va arribar al juliol. Els Castellers de Castellar hi va presentar els seus tres primers castells de 6 de l’any i els Castellers de Viladecans també, aquests últims més d’hora que mai amb el 4de6 però amb el 3de6a només carregat. Els amfitrions Castellers de les Gavarres van iniciar el curs amb els dos bàsics de 6.

Resultats del cap de setmana:

DIUMENGE

Diada de Santa Eulàlia a Esparreguera
Castellers d’Esparreguera: 3de7, 4de7a, 4de7
Castellers de Terrassa: 3de7, 4de7, 2de6

7a edició de Fiporc a Riudellots de la Selva
Castellers de Caldes de Montbui: 3de7, 4de6a, 4de6
Castellers de Castellar del Vallès: 4de6, 3de6a, 3de6
Castellers de Viladecans: 4de6, 3de6, 3de6a(c)
Castellers de les Gavarres: 3de6, 4de6

 

Articles relacionats

Més de l'autor