IniciFòrum CastellerAssistència massiva a la Fira Castells

Assistència massiva a la Fira Castells

-

DSC03330 copiaEl públic ha gaudit aquest dissabte de la segona jornada de la Fira Castells 2014. Famílies i aficionats als castells s’han passejat pels 21 estands de la Fira i han participat a les activitats, jocs i tallers, situats a la plaça del Pati.

La Fira ha estat el mar, a més, de presentacions de productes per part de diferents empreses, artesans i associacions. La cooperativa del Penedès Covides ha mostrat la nova imatge del seu vi i cava Casteller. Les etiquetes mostren espectaculars fotografies de les principals colles del país, realitzades en alguns casos pel premiat David Oliete, una per cada classe de vi i cava; nou en total. Aquest producte arribarà al mercat per la campanya de Nadal.

El Baròmetre Casteller ha presentat aquest matí els seus primers Premis, que es lliuraran durant la Nit de Castells del 2015. Els premis distingiran les colles castelleres que millorin els seus resultats amb noves fites: descarregar per primer cop un castell de 7, 8 o 9 pisos, o assolir el primer castell de 10 o un castell superior al 3de9 amb folre.

DSC03296 copiaLa Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya aprofita la Fira Castells d’enguany per difondre la nova marca Castells, i l’empresa Elements ha presentat la nova camisa dissenyada especialment per a castellers, amb unes particularitats que la fan molt més elàstica i còmoda, incorporant determinats teixits amb diferents característiques de resistència i transpiració.

Com ja és habitual, els nens i nenes són també protagonistes de la Fira Castells, amb tallers, jocs infantils, un mural on 800 escolars de Valls mostren dibuixos i manualitats fent referència als valors castellers, i un contacontes a càrrec de la periodista Elisabet Carnicé.

DSC03295 copiaDurant tot el cap de setmana hi ha activitat participativa a l’espai del Camp d’Aprenentatge de Tarragona, rocòdrom, rocòdrom inflable, jumping, tobogan, tallers de ceràmica, de fang, manualitats, taller de dibuix i jocs infantils.

També es poden visitar els estands de la Revista Castells, on se celebraran partides del Savi casteller i l’Oca castellera; la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Llibres, objectes, instruments musicals, jocs i complements de roba completen l’oferta de la Fira, oberta fins demà diumenge a les 8 del vespre. Fira Castells se celebra en el marc del Fòrum Casteller de les fires de Santa Úrsula de Valls.

Articles relacionats:

La Fira ja omple el Pati

Més expositors i activitats que mai a la Fira

Articles relacionats

Més de l'autor