Què som?

La Revista Castells és una publicació castellera independent que té com funció informar, debatre, analitzar i viure amb la màxima intensitat el món casteller. La Revista va néixer el 2004 com a publicació periòdica de paper. El juny del 2013 va estrenar el seu format digital, que actualitza de manera regular. Des d’aleshores, la revista en paper s’editarà un cop l’any, amb un número especial, que reculli les dades, reportatges i articles de relleu.

Què fem?

Parlem, pensem, compartim i impulsem accions entorn els castells. Editem la Revista Castells; organitzem, des del 2007, la Nit de Castells, que lliura els Premis Castells; gestionem, per encàrrec de l’Ajuntament de Valls, la Fira Castells, i gaudim i vivim els castells. El 2006 vam impulsar la candidatura per a que els castells entressin a la llista del Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco, fita assolida el 16 de novembre de 2010.

Qui som?

Editor i Director: Santi Terraza
Redacció: Carles Esteve
Suport tècnic: Sergi Cornadó

Consell Assessor: Josep Bargalló, Jordi Bertran, Eusebi Campdepadrós, Xavier Capdevila, Jordi Caus, Josep M. Cortés, Pere Ferrando, Eloi Miralles, Jordi Roca, Jordi Roigé, David Ribé, Enric Sucarrats i Santi Terraza.

On som?

Revista Castells
Pilar Franquet, 8
08870 Sitges
Tel. 93 894 53 75
redaccio@hydramedia.info

 

facebook.com/RevistaCastells
twitter.com/revistacastells.com