IniciActualitatLa Fira Castells de Valls ja treballa en la 5a edició

La Fira Castells de Valls ja treballa en la 5a edició

-

DSC03294 copiaValls acollirà per Santa Úrsula i per cinquè any consecutiu la Fira Castells, la mostra més completa de productes, activitats, associacions, empreses i iniciatives al voltant del món casteller. Emmarcada en el Fòrum Casteller –que se celebra entre dimecres i diumenge de Santa Úrsula i que vertebra un complet programa d’activitats de difusió, diàleg, debat i projecció del món casteller–, la Fira Castells s’ha consolidat com una de les cites ineludibles del món casteller.

L’organització ja ha començat a treballar en la cinquena edició de la Fira prenent com a model el bon resultat de programa i espai adoptat l’any passat. En aquesta nova edició, la Fira aplegarà exposició i venda de productes, convocarà tallers, organitzarà jocs infantils i promourà la presentació de les darreres novetats en productes i iniciatives castelleres de l’any. En els propers dies, l’organització obrirà la convocatòria d’inscripcions per a les empreses, institucions, entitats i artesans que vulguin participar-hi.

La Fira Castells està organitzada per la Revista Castells sota la iniciativa de l’Ajuntament de Valls. Hi participen les dues colles vallenques, la Coordinadora de Colles Castelleres i empreses i entitats amb productes o iniciatives relacionades amb els castells. Roba, marxandatge, gastronomia, tecnologia, llibres, discos, audiovisuals, jocs i objectes de decoració i ornaments omplen la plaça del Pati el cap de setmana de Santa Úrsula. La Fira obrirà les portes divendres 23 d’octubre a mitja tarda, i es clourà diumenge 25 al vespre.

La participació dels més menuts és una de les claus de l’èxit de la mostra. Cada any els escolars de primària i secundària de Valls omplen un gran mural amb les seves creacions de referències castelleres.

En anteriors edicions, s’han presentat a la fira novetats en camises castellers, en marques de vins i caves, llibres i dvd, en aplicacions per telèfons mòbils, nous concursos i premis o iniciatives socials.

Articles relacionats:

Castellers, aficionats i públic omplen el Fòrum

Assistència massiva a la Fira Castells

La Fira ja omple el Pati

Articles relacionats

Més de l'autor