60 fotografies participen en el concurs professional de fotografia

60 fotografies han participat en la categoria professional de la Foto de la temporada del premi patrocinat per Repsol, del qual avui s’ha tancat el termini de participació. Es tracta d’imatges d’estils, enfocs i visions plurals. El Concurs de Castells; la Colla Vella i la canalla –com ja va sent habitual en les passades cinc edicions del Concurs– han estat els grans protagonistes dels diferents treballs presentats.

La categoria professional és una de les dues modalitats del concurs de fotografia convocat per la Revista Castells i patrocinat per Repsol. L’altra modalitat és el concurs per votació popular a través de la pàgina de Facebook. En la primera setmana de funcionament ja s’han presentat una setantena de fotos presentades i s’han efectuat prop de 3.000 vots. Es pot seguir participant i votant fins al proper dimecres 12 de desembre.

Un altre dels premis que s’atorga a través de votació popular és el Premi Imatge de la temporada TAC 12, on quatre dels grans moments de l’any casteller lluiten per ser l’instant de la temporada. Aquests són el 3 i 4de9 amb folre simultanis de la Colla Vella per Sant Joan; el 4de9 sense folre de la Colla Joves al Vendre; la celebració conjunta de Moixigaguers d’Igualada i Xiquets de Reus en la jornada de dissabte del Concurs, i l’entrega del trofeu a la Colla Vella en la jornada del diumenge.

Tots tres premis es lliuraran a la XIII Nit de Castells, que se celebrarà el 15 de desembre a Valls, convocada per la Revista Castells, l’Ajuntament de Valls, la Xarxa per a la Comunicació Local i TAC 12. A més d’aquests premis, a la Nit es concediran aquests altres: Premi a la Trajectòria; Premi la Plaça de la temporada; Premi Ambaixador Castells; Premi a la Colla de la temporada (que no faci castells de gamma extra); Premi Moment casteller de l’any; Premi Descarregat; Premi a una Campanya de comunicació, i Premis Baròmetre Casteller.

Foto: Foto de Jon TC, segona classificada de la passada edició en categoria professional

Articles relacionats:

Repsol renova l’aposta per la fotografia castellera

La XIII Nit de Castells farà un viatge al passat

La Nit de Castells s’avança al desembre com a festa de cloenda de la temporada