IniciActualitatPodi amb castells de 9

Podi amb castells de 9

-

Les novetats del cap de setmana han deixat el podi del Baròmetre Casteller amb tres colles amb castells de 9: Colla Vella, Minyons de Terrassa i Castellers de Vilafranca. Fins a 23 novetats s’han produït durant el cap de setmana.

La Colla Vella ha estrenat els castells de 9 a la diada dels Pagesos i ha actualitzat tot el seu marcador: 3de9f, 4de9f carregat, 4de8 amb el pilar i pilar de 6. Ara els rosats passen a encapçalar el rànquing per gamma. Els Minyons de Terrassa, sense cap estrena durant la jornada, són segons. Els Castellers de Vilafranca han fet podi gràcies a l’entrada del 3de9f de la Diada de les Fires de maig.

En els vuit pisos destaca l’estrena del 5de8 de la Jove de Tarragona a Girona. Allà, els Marrecs de Salt han presentat el primer 2de8f de l’any. Els Moixiganguers d’Igualada han estrenat el 3de8 a Manresa i els Castellers de Sant Cugat van treure el 3de8 a Sant Boi. Els Nens del Vendrell també han presentat el 3de8, a Gràcia, on a més han estrenat el 2de7 i el 5de7. També ha estat el torn per la novetat del 4de8 dels Xicots de Vilafranca, a casa seva també han estrenat el pilar de 5, i del carro gros dels Xiquets de Reus a Valls.

El 2de7 ha estat una nova entrada pels Sagals d’Osona i pels Xics de Granollers. Els del Vallès també han presentat el 7de7. En els set pisos també ha entrat el 4de7 amb l’agulla dels Castellers de Cornellà i el 3de7 dels Esperxats de l’Estany. Finalment apuntem la novetat del 4de6 dels Torraires de Montblanc.

Al Baròmetre Casteller 2019 ara hi figuren tres colles amb castells de 9, quinze amb castells de 8, 29 amb castells de 7 i 39 amb castells de 6. Podeu repassar l’estat de la temporada a través de l’App i la web del Baròmetre Casteller.

Articles relacionats

Més de l'autor