IniciCastellers24 colles estrenen la primavera

24 colles estrenen la primavera

-

5de7 dels Minyons, diumenge a Can Palet

La jornada ha estat satisfactoria amb estrenes per a moltes colles. La majoria de colles de pretemporada, 24, han presentat novetats: el Baròmetre ha recollit 58 noves construccions en el cap de setmana que dona pas a la primavera.

Els Minyons de Terrassa (2), al barri de Can Palet, va sumar el primer primer castell de 8 malva del curs. El 3de8 dels egarencs i el 5de7 –que també van presentar– els han situat en el segon lloc de la taula, darrera de la Colla Vella, que es manté al capdavant amb la clàssica de la Candela–. Els Moixiganguers d’Igualada (3) van estrenar el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla, a Barcelona, i aconsegueixen mantenir-se una setmana més dins del podi. Els Castellers de Sabadell (4), al barri del Poble Sec (BCN), van pujar el 5de7 i superen als Castellers de Vilafranca, que provisionalment són cinquens.

 

Els Castellers de Sants (8) van estrenar el 4de7 amb l’agulla i s’equiparen en castells amb els de Gràcia –que van estrenar el pde5–. Castellers de Barcelona (10), Capgrossos de Mataró (10) i Castellers del Poble  Sec (10) tanquen el Top10 a la par amb l’estrena dels bàsics de 7 i el 5de6. El Castellers de Terrassa (13) van sumar també els seus primers castells de 7. Els Sagals d’Osona (14) van arrencar curs amb presentant 3de7 i estrenes de 6.

Els Castellers de Caldes (16) s’han presentat amb el 2de6 com a millor castell –se situen al nivell dels de la Sagrada Família i dels de Sarrià–. Els Castellers de Berga (19) i els Castellers de Lleida (20) es van estrenar també amb tres castells de 6. També ho van estrenar tot els Nois de la Torre (21), la veterana colla de Torredembarra comparteix posició amb els novells Xiquets torrencs i de la colla de Cornellà. Els Xics de Granollers (24) han pujat dos castells de 6 més –al nivell de la Jove barcelonina–. Més colles van estrenar-se amb tres castells de 6: Esperxats de l’Estany, Castellers de Mollet, Margeners de Guissona, Castellers de Castelldefels, Castellers de Sant Feliu i els i Matossers de Molins de Rei –comparteixen el lloc 27 a la taula–. Val a dir que els Margeners, a més, van fer el pde5 per sota que els situa al davant d’aquest grup. Els Castellers de Badalona (33) van presentar-se amb els dos bàsics de 6 –igualant els del Serrallo–. Per últim la Colla Jove de l’Hospitalet (36) tanquen la taula de colles estrenades –amb els de Mediona i els de l’Eixample arriben a 38 colles que han actuat abans d’inici de la primavera–.

Podeu veure el baròmetre sencer amb totes les colles a:
🖥️ barometrecasteller.cat versió d’escriptori
📱 barometrecasteller.com versió per a mòbils i tauletes

Llegenda de la imatge:

00 El fons de color verd indica que la colla puja posicions al Baròmetre
00 El número de color blanc indica que la posició és compartida amb altres colles
00 El fons de color taronja indica que la colla es manté en la mateixa posició
00 La segona columna indica la posició de la colla al Baròmetre de la setmana anterior

Articles relacionats

Més de l'autor