IniciCastellers19 colles sumen nous sostres al Baròmetre

19 colles sumen nous sostres al Baròmetre

-

Cap de setmana de gran profit a la temporada de la Represa. S’han registrat 27 estrenes per part de 19 colles diferents. En destaca el primer castell de 9 dels d’Igualada, l’entrada al Top10 dels de la Vila de Gràcia i els primers castells de 7 dels de Cerdanyola i Santpedor. Les colles superen els seus sostres en ple ambient de Concurs.

Els Moixiganguers d’Igualada han tornat al seu màxim nivell amb el 3de9f. Escalen al 6è i passen al davant dels matalassers gràcies a l’espadat de mèrit carregat. A portes del Concurs, en aquesta temporada, ja hi ha set colles de 9 o superiors.

Els Castellers de la Vila de Gràcia han recuperat el 3de8 i entren al Top10 amb els castells de la clàssica de 8, els mateixos castells que tenen els de Sants, la degana de Barcelona i els de Mataró.

Els Nois de la Torre han escalat al lloc 20 amb la novetat del 7de7. També pugen a la 20a posició els Castellers de Lleida amb l’estrena del 5de7 i 7de7. Torrencs i lleidatans queden al nivell dels Castellers de Terrassa i dels d’Esplugues. Els Castellers de Berga també han sumat el 7de7 i se situen al lloc 24, un per sota de les colles anteriors en no tenir encara el pilar de 5. Els Castellers del Poble Sec  i la la Colla Castellera Jove de Barcelona han presentat el 5de7 i el 3de7a i els Castellers d’Esparreguera el 5de7. Les tres colles pugen al lloc 25 i s’equiparen amb els del Serrallo i la Jove Sitges.

Els Castellers de Castelldefels han fet una triple estrena amb el 4de7a, 5de7 carregat i el 3de7a. Els grocs se situen al lloc 30 de la taula. La Colla Castellera de Figueres ha sumat el 5de7 i és maté al lloc 31, compartit amb els de Vilanova i Granollers. Els Castellers de Mollet han afegit les novetats del 4de7a i 3de7a i pugen al lloc 34 que també ocupen els de Manresa. Els Castellers de l’Alt Maresme han sumat el 3de7a però reculen al lloc 36 en veure’s superats per altres colles. Els Castellers de Badalona han estrenat el 3de7a i el 4de7, pujant al lloc 37. Els Matossers de Molins de Rei, ara al lloc 38, han carregat el 3de7a i també han estat avançats per diverses colles.

Els Castellers d’Altafulla han sumat el 4de7 i pugen a la posició 39 que comparteixen amb els del Riberal, la Bisbal i Cornellà. Els Castellers de Cerdanyola, lloc 46, han recuperat els set pisos amb el 3de7 i els Castellers de Santpedor, a la posició 48, amb el 4de7 i el 7de6 també com a novetat. Finalment dues colles han presentat el 4de6a: els Castellers del Prat del Llobregat en el lloc 46 compartit amb els Al·lots, i la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample en el 58.

Podeu veure el llista sencer, amb 82 colles, al web del Baròmetre

️ barometrecasteller.cat versió d’escriptori
 barometrecasteller.com versió per a mòbils i tauletes

Articles relacionats

Més de l'autor