IniciActualitatGràcia i Reus compten amb nova tècnica

Gràcia i Reus compten amb nova tècnica

-

 

Nova tècnica dels Castellers de la Vila de Gràcia

Les assemblees del cap de setmana han servit perquè diferents colles que la temporada passada van acabar amb castells de la gamma alta de vuit hagin trobat relleus. Pel que fa la Joves de Valls haurà d’esperar quinze dies més per trobar nous caps visibles.

Aposta pel triumvirat. Dos dies abans de la diada de Santa Eulàlia, els del barri barceloní escollien un equip tècnic format per tres persones: Eduard Cecília, qui ja ocupava el càrrec l’any passat; Oriol Constantí i Àngel Casellas. A la presidència, sotmesa a votació en l’assemblea de finals de gener, hi haurà Montse Igualada.

El plantejament dels Castellers de Lleida també serà de tres caps de colla amb Blanca Castro, Mariona Castro i Xavier Díaz-Tejeiro, mentre que a la presidència l’ocuparà Pau Bonet.

Representants dels Xiquets de Reus

Torna el mitjà dels Ciurana. L’assemblea extraordinària dels Xiquets de Reus, celebrada divendres a la nit, elegia Oriol Ciurana com a nou cap de colla i a Pep Llauradó com a president de l’entitat. Ciurana ja havia estat co-cap de colla dels de la camisa avellana fent tàndem amb Jordi Guarque entre les temporades 2014 i el 2016. En aquesta època, els reusencs van aconseguir la tripleta màgica amb el 4de9 amb folre carregat a la diada del Mercadal del 2015.

La Joves busca relleu. El mateix divendres, la Colla Joves Xiquets de Valls es veia obligada a convocar una nova assemblea, prevista pel 24 de febrer, per trobar substituts a Montse Solé i Pere Rico, presidenta i cap de colla del 2022, després que aquests comuniquessin la seva renúncia i no sortís cap candidatura per rellevar-los. A l’igual que la Vella, que té assemblea el proper 4 de març, el 2023 serà de canvis a la capital de l’Alt Camp.

Nova presidència als Xics. A Granollers, Anna Fradera, màxim responsable tècnica de la temporada passada, comptarà enguany amb el suport d’Adrià Valero en un equip de co-caps de colla de cara els pròxims dos anys. Al capdavant de la junta administrativa amb molts col·laboradors, hi haurà René Pedrosa

 

Articles relacionats

Més de l'autor