IniciActualitatEls Castellers de Sant Cugat i els de Terrassa recuperen lideratges

Els Castellers de Sant Cugat i els de Terrassa recuperen lideratges

-

Santi Pié, nou cap de colla dels Castellers de Sant Cugat.

Els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Terrassa han posat fi al període d’interinitat dels seus lideratges, amb la tria de nous dirigents. Totes dues agrupacions del Vallès Occidental havien començat la temporada 2023 en funcions a l’espera de trobar relleus que, finalment, s’han tancat coincidint amb l’inici del mes de setembre.

A Sant Cugat, han escollit a Santi Pié com a nou cap de colla. A l’assemblea extraordinària, celebrada el passat diumenge, va rebre 73 vots a favor i 1 en contra. Els gausacs, després de les renúncies d’Enric Aguadé a la presidència i Tomàs Baldi i Marcel Serra com a caps de colla, també van nomenar a Natàlia Megías com a cara visible de l’àrea administrativa.

Després d’aquests canvis a l’organigrama, els de la camisa verda pretenen reactivar el seu potencial i recuperar nivells anteriors a la irrupció de la Covid. El primer compromís a les places de la nova etapa serà aquest diumenge a la Festa Major del barri barceloní del Poble Nou. Al llarg del primer tram de temporada, la colla ha aconseguit un nivell alt, ja que ha registrat tant el 4de8 i la torre de 7, igual que en la temporada passada.

Xavi Nouvilas i Josep Francesc Cortés, nous president i cap de colla dels Castellers de Terrassa (Foto: Diari de Terrassa).

El dia anterior, els Castellers de Terrassa van aconseguir també trobar un òrgan de govern de govern estable. L’hivern passat, l’assemblea general ordinària no va presentar cap proposta de renovació, i això va obligar a mantenir a Eli Arpal i Edu Portella al capdavant de la presidència i la Tècnica durant tot el primer tram de temporada. Coincidint amb el retorn de les vacances d’estiu, els de la camisa blau turquesa han escollit Josep Francesc Cortés com a cap de colla i Xavi Nouvilas com a president fins al gener de 2024. Tots dos van ser escollits per 70 vots a favor, 13 en contra, 7 en blanc i 7 nuls.

La candidatura escollida posa el focus en un final de temporada en què volen mantenir el bon rumb amb la gamma de castells de 7 i mirar de tenir a punt l’assalt als 8 pisos. Tot i no estar en el millor moment, la colla egarenca va certificar un resultat digne a la Festa Major del passat mes de juliol descarregant el 7de7, el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

Articles relacionats

Més de l'autor