IniciDades del barometreEls pilars amplien el Baròmetre

Els pilars amplien el Baròmetre

-

Pilars de 5 de Joves i Vella, diumenge a la plaça del Pati.

 
Els Castellers de la Vila de Gràcia han encetat el seu caseller del Baròmetre 2023. Els graciencs han sumat els seus primers castells de 6 de l’any i, amb ells, ja hi ha cinc colles amb castells a la taula. A més, tres colles més, els verds i les dues colles de Valls han alçat els seus primers espadats.

El Baròmetre Estrella ha registrat cinc novetats en aquest cap de setmana de Foguerons, curses a peu i Calçotada. Els Castellers de la Vila de Gràcia van presentar el 3de6 i 4de6, dissabte al vespre, a la vetllada dels Foguerons que se celebra a la seva plaça. Un primer tast blau marí a l’espera de les festes hivernals de Barcelona en honor de Santa Eulàlia. Han estat el dos únics castells de 6 del cap de setmana.

A Valls, a la festa de la Calçotada, les dues colles dels Xiquets de Valls van saludar la festa gastronòmica amb el tradicional pilar de 5. Els Castellers de Vilafranca, en motiu de la cursa 10k, també van fer l’espadat de 5. Són les primeres aparicions esporàdiques i els primers pilars de les colles capdavanteres del curs passat. Al Baròmetre 2023 hi apareixen cinc colles amb castells de 6 i les quatre millors del 2022 amb el testimonial i protocolari pde5.

Nota: en el grafisme apareixerà, en la segona columna i durant aquestes primeres setmanes de l’any, la posició final de la colla al Baròmetre 2022. 

 

Articles relacionats

Més de l'autor